Επικαιρότητα

Μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ. στηρίζουν τον Μαυρίδη

logo_ceb7-cf80cf8ccebbceb7-cf84ceb7cf82-ceb6cf89ceaecf82-cebcceb1cf821

Μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ. (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), που είναι και μέλη της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης  Τάσου Μαυρίδη, με σημερινή τους ανακοίνωση εκφράζουν την υποστήριξή τους προς το πρόσωπό του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:
Οι παρακάτω υπογράφοντες, πρόσωπα ενεργά με πολιτική δράση τόσο στους μαζικούς φορείς, όσο και στο Δήμο μας, με τη σημερινή μας παρέμβασή, δηλώνουμε απερίφραστα την άρνησή μας να συμμετέχουμε στα μικροπολιτικά παιχνίδια ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών των ατόμων που αποδοκιμάστηκαν από την ψήφο των συμπολιτών μας, αφού πρώτα οδήγησαν το Δήμο μας στην οικονομική κατάρρευση και στη διακοπή της αναπτυξιακής του πορείας.
Καταθέτουμε την εκτίμηση και την αξιολογική μας κρίση για το ότι ο Δήμος μας σήμερα βρίσκεται σε ανοδική και σοβαρή πορεία ανάκαμψης, με ορατά αποτελέσματα οικονομικής εξυγίανσης που τον καθιστούν ικανό τόσο ως προς το να έχει υπερπλεονασματικό ισολογισμό για το 2017, όσο και στο να πραγματοποιεί έργα 2.000.000 ευρώ και πλέον με ίδιους πόρους για το 2018.

Αρνούμαστε να δεχτούμε την οποιαδήποτε ανάμιξη και συμμετοχή μας στην προσπάθεια χρησιμοποίησης και χειραγώγησης των διαδικασιών του τοπικού κομματικού φορέα του Κινήματος Αλλαγής και τη χρησιμοποίησή του ως όχημα, για την καταμέτρηση κομματικών δυνάμεων και μόνο, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, χωρίς αυτοδιοικητικό όραμα και προοπτική
Επιδιώκουμε να κάνουμε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σ’ ένα ευρύτερο πνεύμα συνεργασίας, με πολλή δουλειά και με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, χωρίς «μικροπολιτικές καχυποψίες» που αποπροσανατολίζουν κάθε συλλογική προσπάθεια.
Η Αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμείνει το ανάχωμα διατήρησης της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής, παρά τις δυσκολίες της οικονομικής συγκυρίας και ο Δήμος να συνεχίσει να αποτελεί το βασικό πυλώνα διατήρησης αυτής της κορυφαίας ενδοκοινωνικής λειτουργίας όπως άλλωστε πράττει μέχρι σήμερα.
Θέλουμε να συνεχίσει ο Δήμος μας να εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης διαβούλευσης η οποία ευνοεί τη συμμετοχή των πολλών για τη συνδιαμόρφωση και συναπόφαση στα κρίσιμα ζητήματα, με όρους απόλυτης διαφάνειας και εσωτερικής Δημοκρατίας, χωρίς επικοινωνιακές κορώνες και φώτα «πασαρέλας», χωρίς ψεύδη, λαϊκισμούς και δημαγωγία.
Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καθαρούς όρους στις σχέσεις αιρετού και Πολίτη, οι οποίες ως μόνο στόχο να έχουν την βελτίωση της ζωής του Δημότη και κατοίκου, καθώς και την εξέλιξη του Δήμου σε ισχυρό φορέα Πρόνοιας, Μέριμνας και Κοινωνικής Προσφοράς.
Συντασσόμαστε με την εντιμότητα και την ειλικρίνεια, με τον ορθό πολιτικό λόγο, χωρίς λαϊκισμούς, χωρίς ψεύδη και δημαγωγία αρνούμενοι την οποιαδήποτε συμμετοχή μας στα παιχνίδια της πολιτικής ψευδολογίας και του εμπορίου ελπίδας.
Για τους λόγους αυτούς και για να συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία η ανοδική και αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, με την υπογραφή μας επικαιροποιούμε τη βασική πολιτική μας συμφωνία σε προγραμματική αυτοδιοικητική βάση με τη Δημοτική παράταξη «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ», έχοντας επικεφαλής, ως πρώτο μεταξύ ίσων και εκ νέου υποψήφιο, το Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη.
Στηρίζουμε και ενισχύουμε χωρίς ιδιοτέλειες και υστεροβουλίες την αυτοδιοικητική πρόταση της παράταξης, όπως άλλωστε θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση στους δημότες μας αλλά και δικαίωμα συνάμα για το μέλλον και την προοπτική της πόλης μας.
ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Αντιπρόεδρος ΚΟΙΠΑΠ, Δημοτική Σύμβουλος
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.
ΑΣΠΡΑΔΑΚΗ ΑΝΝΑ
Πρόεδρος ΚΟΙΠΑΠ, Δημοτική Σύμβουλος
ΦΩΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Πρόεδρος ΠΕΑΠ, Δημοτικός Σύμβουλος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Αντιπρόεδρος ΠΕΑΠ, Δημοτικός Σύμβουλος
ΤΣΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Πρόεδρος ΝΠΔΔ Α΄ Σχολική Επιτροπή, Τ. Σύμβουλος Πεύκης
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης, Τ. Σύμβουλος
ΜΠΟΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
π. Αντιδήμαρχος, Μέλος Παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»
ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Μέλος Συντονιστικής επιτροπής ΚΙΝΑΛΛ Λυκόβρυσης – Πεύκης
ΜΑΧΗ ΓΙΟΥΛΗ
Μέλος Παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»
ΛΟΓΑΡΑ ΡΕΝΑ
Μέλος Παράταξης «Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s