Επικαιρότητα

Οργανωμένη αλληλεγγύη για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών

Βίντεο με την παρέμβαση της Περιφερειάρχη στην ενημερωτική εκπομπή «Απευθείας» στην ΕΡΤ1,

«Το αναγνωρισμένο Κέντρο Logistics από το Συμβούλιο της Ευρώπης ως πανευρωπαϊκή ‘καλή πρακτική’, για άλλη μία φορά κάνει πράξη την οργανωμένη αλληλεγγύη και τη συντονισμένη δράση», επισήμανε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, σήμερα, από το Κέντρο Logistics, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Υπαρχηγό ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρινόμενη άμεσα σε αίτημα του Υπουργείου Υγείας και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, διέθεσε 5 μεγάλους οικίσκους – τύπου container – για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που καταστράφηκαν ολοσχερώς, μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που σημειώθηκε την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας Αττικής θα συνεχίσει να λειτουργεί με όρους αξιοπιστίας και να ανταποκρίνεται στοχευμένα στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών που δοκιμάζονται.

Επιλέγοντας συνειδητά να αποστασιοποιείται από τις προτεραιότητες ρηχού εντυπωσιασμού, στις οποίες επενδύουν ξεπερασμένες νοοτροπίες φορέων ενός προβληματικού χθες.

 

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s