Επικαιρότητα

Οι εικόνες προκαλούν σάλο.Αυτιστικό παιδί το έχουν δεμένο χειροπόδαρα στο Δρομοκαΐτειο

Αυτιστικό παιδί το έχουν δεμένο χειροπόδαρα στο Δρομοκαΐτειο και οι εικόνες προκαλούν σάλο.

Ο Βασίλης ξανασταυρώνεται στο ιντερνετ. Στον αγώνα που κάνουμε (σελίδα Φάσμα Aυτισμού )για τον Βασίλη, περιμέναμε τα πάντα άλλα όχι ότι κάποιοι θα έπαιρναν χωρίς την άδεια μας εικόνες του παιδιού και θα άλλαζαν τα κείμενα μας για να κατηγορήσουν το Δρομοκαίτιο και να πουλήσει έιδηση ότι δένουν ένα παιδί με αυτισμό στο Δρομοκαϊτιο!

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού και από τον προηγούμενο Αύγουστο, νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο, δεμένος με λουριά υπό τις χειρότερες συνθήκες, αντιμετωπίζοντάς τον, σαν ψυχοπαθή.

Οι υποσχέσεις που τους έχουν δώσει πολλές, ωστόσο καμία δεν έχει πραγματοποιηθεί ως σήμερα. Ο Βασίλης παλεύει να αποδείξει τα αυτονόητα στην Ελλάδα του 2018, πως δηλαδή ο αυτισμός δεν είναι ψυχοπάθεια και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια.

Η σελίδα Φάσμα Aυτισμού δημοσιεύει αρκετά συχνά τη πορεία της κατάστασης του Βασίλη με το hashtag #justiceforvasilis προσπαθώντας να πιέσει να γίνει κάτι άμεσα γι’ αυτό το παιδί. Με τη σειρά μας θα δημοσιοποιούμε επιπλέον οτιδήποτε νεότερο τον αφορά, πιέζοντας για τον ίδιο σκοπό.

Είναι απαράδεκτο ένα παιδί με αυτισμό που χρειάζεται συγκεκριμένο χειρισμό, να κλείνεται σε ψυχιατρείο, ουσιαστικά πηγαίνοντας πίσω την ανάπτυξη και την καθημερινότητά του και φρενάροντας την εξέλιξή του.

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s