Επικαιρότητα

Ρένα Δούρου: Συνέχεια στις κοινές δράσεις με AHEPA, για τη στήριξη των πυρόπληκτων

Περιφερειάρχη με AHEPA

Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία της AHEPA, είχε σήμερα το πρωί η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστου Καπάταη, στα γραφεία της Περιφέρειας. Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση μέσα σε διάστημα ενός μήνα, προκειμένου να εξειδικευτούν κοινές πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση των άμεσων και μακροπρόθεσμων αναγκών των πυρόπληκτων.

Στη συνάντηση μετείχαν: ο Ύπατος Πρόεδρος της AHEPA, κ. George Loukas, ο Πρόεδρος της AHEPA Καναδά κ. Christos Argiriou, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της AHEPA, κ. Basil Mossaidis, ο Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA Ευρώπης, κ. Φάνος Πιτιρής, ο Κυβερνήτης της AHEPA HELLAS, κ. Ευστάθιος Κεφαλίδης, ο Γραμματέας της AHEPA HELLAS, κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος και ο Ύπατος Κυβερνήτης Ευρώπης Sons of Pericles, κ. Δημήτριος Ράπτης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η ανάγκη εμβάθυνσης των πρωτοβουλιών που συζητήθηκαν στην πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου, ενώ στοιχειοθετήθηκε το πλαίσιο περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών σε σχέση με τα ζητήματα που θέτει η επούλωση των πληγών των συμπολιτών μας.

 

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s