Επικαιρότητα

4 χρόνια με αντίπαλο τον κανένα: Δήμος Λυκόβρυσης – Πέυκης

mauridis-kleisthenis
Με τον εντυπωσιακό τίτλο: «4 χρόνια με αντίπαλο τον κανένα» της Τοπικής Εφημερίδας pefkisvoice, ενδιαφέρθηκα να δω Γιατί αφού δεν Υπάρχει Αντίπαλος με πια στοιχεία ο Δημοσιογράφος αναφέρει ότι «Για 4 χρόνια ο κ. Μαυρίδης δεν είχε απέναντί του κανένα αξιόλογο αντίπαλο»…

Με μια πρόχειρη ματιά στο άρθρο ο δόκιμος δημοσιογράφος μας, μου είπε: «Ή όλοι τα παίρνουν και κάνουν την Πάπια, ή ο κ. Μαυρίδης πλήρωσε την  pefkisvoice, για να κάνει αναδημοσίευση της ανάρτηση του κ. Μαυρίδη στο Facebook».

Δεν Θεωρώ  Απίθανη την Υπόθεση του δημοσιογράφου μας και θεωρώ ότι πρόκειται για Αστείο Βαρετό Fake δημοσίευμα, το οποίο σας παραθέτουμε για να δείτε πως προσπαθούν να μας Πείσουν για Τη Θεϊκή Δύναμη & πως όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι…  
Πιο κάτω, το Ακριβές Αντίγραφο του άρθρου της pefkisvoice:

Στη συμπλήρωση 4 ετών από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πέυκης αναφέρεται με ανάρτησή του στο facebook ο Τάσος Μαυρίδης.
Είναι γεγονός ότι σε αυτό το διάστημα ο κ. Μαυρίδης δεν είχε απέναντί του κανένα αξιόλογο αντίπαλο… παρά μόνο τις ίντριγκες των επιλογών του. Μόνος κριτής της επίδοσής του θα είναι οι πολίτες. Δεν αναφέρει ο Δημοσιογράφος
Πριν 4 χρόνια αναλάβαμε να υπηρετήσουμε την Πόλη της Ζωής μας τον Δήμο της Λυκόβρυσης-Πεύκης με όραμα, με ελπίδα και με σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Πετύχαμε πολλά και σημαντικά και δημιουργήσαμε τις συνθήκες για να επιτύχουμε πολλά περισσότερα!
Συμπληρώνουμε με σταθερά βήματα την πρωταρχική μας προεκλογική δέσμευση και προτεραιότητα για οριστική οικονομική εξυγίανση και βιωσιμότητα του Δήμου μας, πάνω σ΄ένα υγιές, σταθερό οικονομικά περιβάλλον.
Μένουν ακόμη πολλά από το όραμα μας για τον Δήμο μας, που μας δίνουν δύναμη να συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη δουλειά για να προσφέρουμε το καλύτερο στους συνδημότες μας.
Έτσι θα συνεχίσουμε, ταπεινά με αγάπη και σεβασμό να προσφέρουμε τον καλύτερο μας εαυτό εγώ και οι συνεργάτες μου προκειμένου ο Δήμος μας να συνεχίσει να έχει τον μέλλον που του αξίζει.
Εύχομαι Καλό Μήνα σε όλους!

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s