Επικαιρότητα

Το μήνυμα- «καρφί» της Μαρίας Ελένης για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο:

Μια ημέρα μετά τον έναν χρόνο από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, η κόρη της αξέχαστης ηθοποιού, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου θέλησε μέσω ενός μηνύματος στο Instagram, να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη που συνεχίζει να δείχνει στη μητέρα της.

Η ίδια παράλληλα, απάντησε με τον τρόπο της, σε κάποια αρνητικά σχόλια που γίνονται για τον πατέρα της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως πάντα θα είναι ο σύζυγος της μητέρας της.

«Να είστε καλά όλοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου. Και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελαττώματα όπως όλοι μας…. Το πένθος το περνάει ο καθένας όπως νιώθει…. Η συνειδητοποίηση έρχεται σε άλλους νωρίς… Σε άλλους αργά… Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου…. Και όπως πάντα και αυτό θα του το συγχωρούσε… Γιατί ήξερε ότι η ψυχή του είναι αγνή… Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα… Άνθρωπε μην ασχολείσαι με τους άλλους… Ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό… Όσο κάτι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλά είμαστε και εμείς…. Όταν αρχίσει κάτι να μην τους κάνει καλό τότε παίρνουμε θέση…. Το φως νικάει το σκοτάδι πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s