Επικαιρότητα

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕ μηνύει δημοτικούς συμβούλους Λυκόβρυσης – Πεύκης και έμμεσα τους απαγορεύει να έχουν άποψη!

rizospastikh

Συνέβη και αυτό στην πολιτική ζωή της Λυκόβρυσης – Πεύκης!

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕ μήνυσε εννέα (9) δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, μεταξύ των οποίων και τον επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης Μανόλη Στ. Πάγκαλο.

Το «λάθος» των εννέα (9) μηνυθέντων συμβούλων ήταν η συμμετοχή τους σε συζήτηση για την μεταφορά ενός περιπτέρου στη οδό Σοφοκλή Βενιζέλου και η, κατά την άποψή τους, μη τεκμηριωμένη εισήγηση.

Για την Ιστορία το Δημοτικό Συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης στη συνεδρίαση του της 19ης Ιουνίου 2018 εξέδωσε κατά πλειοψηφία την απόφασή του 94/2018, με δέκα (10) ψήφους ΥΠΕΡ, μία (1 ΚΑΤΑ) (κ. Σκαμάκης), μία (1) ΠΑΡΩΝ (κ. Νικολιδάκης) και τέσσερεις (4) ΛΕΥΚΑ (κ.κ. Τσεκούρα, Παπανικολάου, Φωτίδης, Τσελέντας), βάσει της οποίας απορρίπτει το θέμα ως «διατυπωθέντος γραμματικώς εσφαλμένου» και αναπέμπει την εισήγηση στην αρμόδια υπηρεσία «λόγω μη επαρκούς αιτιολογίας».

Με την εσπευσμένη κατάθεση μήνυσης εκ μέρους των νομικών της εταιρείας τροφίμων ΒΕΝΕΤΗΣ ανακύπτουν κάποιες, πρώτες, διαπιστώσεις:

Η εταιρεία ΒΕΝΕΤΗΣ έμμεσα δεν επιτρέπει στους δημοτικούς συμβούλους της περιοχής να έχουν διαφορετική αντίληψη από την δική της.
Η εμπλοκή των δημοτικών συμβούλων σε δικαστικούς αγώνες είναι άμεσος εκφοβισμός.
Μηνύθηκαν μόνον εννέα (9) από τους δέκα (10) δημοτικούς συμβούλους που αντιδράσανε στη μη επαρκή, κατά την άποψή τους, εισήγηση κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Από τη μήνυση εξαιρέθηκε ο κ. Παναγιώτης Ασβεστάς (επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης)… Γιατί άραγε;
Τέλος, μεταξύ των τριών (3) προτεινόμενων μαρτύρων κατηγορίας είναι και ο υπάλληλος του κ Βενέτη στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία ΑΠΟΛΛΩΝ Σμύρνης και υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, κ. Παναγιώτης Ιωάννου… Ναι, αυτός που επαγγέλλεται «νέα ήθη».

Αυτά τα ωραία…! Τι έχουμε να δούμε ακόμα!

Πηγή: Ριζοσπαστική Ανατροπή Λυκόβρυσης – Πεύκης (Δημοτική παράταξη)

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s