Επικαιρότητα

Ο Άκης Σακελλαρίου έπαψε να είναι σε καταστολή και αποσωληνώθηκε

Και ένα πραγματικά ευχάριστο νέο μέσα στα άσχημα! Ο Άκης Σακελλαρίου μόλις βγήκε από την διασωλήνωση στην οποία βρισκόταν από το προπερασμένο Σάββατο και σταμάτησε να είναι σε καταστολή.

Έχει ξανά επαφή με το περιβάλλον και σήμερα, με βάση έγκυρες πηγές μας, θα μπορέσουν να μπουν στην εντατική και οι δικοί του, οι οποίοι δεν έχουν λείψει λεπτό από το Σωτηρία όπου βρέθηκε εξαιτίας του γεγονότος πως προσβλήθηκε από το βακτήριο της legionella-την λοίμωξη των λεγεωνάριων.

Ο αγαπητός ηθοποιός βρισκόταν σε περιοδεία του μιούζικαλ Mamma mia όταν ξεκίνησε να ανεβάζει πυρετό. Όλοι θεώρησαν ότι επρόκειτο για κάποια απλή ίωση και ο ίδιος έμοιαζε να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός πως είχε για ημέρες 40 πυρετό.

Τελικά έφτασε σε παραλήρημα στο Σωτηρία όπου και τον διασωλήνωσαν βάζοντάς τον σε καταστολή προκειμένου να μπορέσουν να επιτύχουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα…Εδώ και μέρες όλοι ζούμε με την αγωνία της εξέλιξης του αγαπημένου μας ηθοποιού και ευτυχώς τα νέα που ήρθαν είναι ευοίωνα.

Παραμένει μεν στην εντατική για ευνόητους λόγους, μα δεν είναι πλέον ούτε διασωληνωμένος, ούτε σε καταστολή. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και του στέλνουμε την αγάπη μας…

 

Advertisements

Κατηγορίες:Επικαιρότητα

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s