Ποιοι Είμαστε


Η Αρμονία ξεκίνησε το 1967, σαν Φιλανθρωπικός Σύλλογος με έδρα την Αθήνα.
Το έτος 1989 (μέσα στο Σύλλογο) δημιουργήθηκε τριμελής επιτροπή με σκοπό να ασχοληθεί με «Ευαισθητοποίηση του κοινού στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ και στην Προστασία του περιβάλλοντος.»
Για διάφορους λόγους τα μέλη της επιτροπής δημιούργησαν την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, «MKO ΑΡΜΟΝΙΑ». Η ΑΡΜΟΝΙΑ δημιουργήθηκε από Άτομα με επιστημονική κατάρτιση (Βιολόγους, Χημικούς, Γιατρούς, Γεωπόνους, Δικηγόρους, Μηχανικούς,), αλλά και απλούς Πολίτες, που τάχθηκαν να κηρύσσουν στον Ελληνικό Λαό για τη φιλοσοφία της Οικολογίας, του Εθελοντισμού, κλπ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.
Έδρα της MKO ΑΡΜΟΝΙΑ ορίσθηκε η Ν. Ερυθραία με παραρτήματα σε πολλές άλλες Περιοχές.
Η ΑΡΜΟΝΙΑ δεν κομματίζεται, ούτε ποδηγετείται, από πολιτικά, ή οικονομικά συμφέροντα.
Η «ΑΡΜΟΝΙΑ» επεμβαίνει δραστικά σε κάθε περίπτωση…
Περιβαλλοντικές επεμβάσεις γίνονται με κάθε τρόπο.
Όταν χρειασθεί να επέμβουμε, ξεκινάμε με μια Φιλική Σύσταση – Πρόταση και καταλήγουμε με καταγγελίες στις αρμόδιες Υπηρεσίες (Υγειονομικές, Πολεοδομικές, Αστυνομία, στην Τ.Α., στο Δήμαρχο, στον Περιφερειάρχη, στον Υπουργό, στη Βουλή των Ελλήνων, στα ΜΜΕ και απ΄ ευθείας στο κοινό μέσω της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας https://armonia.Media/ κλπ.
Στην τελευταία Τροποποίηση του Καταστατικού μας που εδόθη για Δημοσίευση,
Α) Καταργείται η θέση του Ταμία & το Ταμείο. Τα μικροέξοδα Επικοινωνίας(γραφική ύλη, κλπ) επιβαρύνουν τα μέλη της κάθε Διοίκησης «ΑΡΜΟΝΙΑ Μ.Κ. Ομάδα Ενεργών Πολιτών & Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος».
Οι πιθανές Δωρεές από Μέλη, Φίλους, Άγνωστους (Τρίτους), (αντικείμενα, ή χρήματα), θα δίδονται με Ηλεκτρονική Κλήρωση σε Μέλη & τους Φίλους της ΑΡΜΟΝΙΑ (για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της ΑΡΜΟΝΙΑ), ή ακόμη και για ιδίαν χρήση Φίλων, Άγνωστων (ανώνυμων Τρίτων), ή Μελών που πιθανόν να τα έχουν Ανάγκη.
Β) Τα μέλη της Διοίκησης εκλέγονται με κλήρωση μεταξύ των Τακτικών Μελών.
Μέλη, ή Φίλοι εγγράφονται Άτομα, με απλή συμπλήρωσης της φόρμας, και διαγράφονται όποτε το ζητήσουν.
Η λίστα των Φίλων, Μελών, Αγνώστων, είναι μυστική, ηλεκτρονικά κρυπτογραφημένη.